Dag 2 - Aankomst in Bangkok

10 juli 2016 - Bangkok, Thailand

Gisteravond zijn we vanuit Kiev doorgereisd naar Bangkok. De vlucht zat goed vol en er was dus geen stoel vrij om lekker languit gestrekt te gaan. Beetje krap ook wel, maar het vooruitzicht van 4 weken Thailand was natuurlijk goed. De vlucht ging voorspoedig en werd doorgebracht met puzzelen, boekje lezen, muziek luisteren en filmpje kijken. Slapen is een groot woord, maar toch konen we af en toe even doezelen. Bij aankomst op het vliegveld was het lekker warm. Geen stralend blauwe lucht, maar een beetje grauw. We werden al opgewacht door een vrolijke reisgids. Eerst nog even snel 3 SIMmetjes geregeld voor internet op de telefoons en we konden naar onze privé taxibus. Een rit over een naar zeggen zeer rustige snelweg bracht ons in een half uurtje (30 km) rijden in Bangkok bij ons hotel: het Narai hotel. Daar aangekomen was het inchecken een fluitje van een cent. Op de ruime kamer aangekomen schreeuwde het heerlijke bed ons toe. We konden de verleiding toch nog even weerstaan. Even settelen, zaken uit de bagage halen, beetje door de reispapieren bladeren, even op bed liggen en...... weer wakker worden. Wat lagen de bedden heerlijk voor een middagdutje.